PEL-LÍCULES

Aquí tens una sèrie de pel.licules que et faran riure, plorar, patir, o potser pensar, el que si és segur, que no et  deixaran indiferent. 


ZEROUs recomanem aquest meravellós curtmetratge d'animació   sobre la discriminació   i la capacitat de superació. Una història de la qual tots hauríem de comprendre i reflexionar i que no et deixara indeferent.


La  història  esta situada en un món en què els éssers humans neixen amb un nombre al pit i aquest nombre determinés el seu destí i el seu estatus social. Zero està destinat a ser un marginat a  viure en soletat,  sense possibilitat d'aconseguir una feina, i sense dret a tenir fills.

Aquest curt denuncia la marginació que a vegades  la societat imposa des del mateix naixement. Persones que mai van a tenir una oportunitat real i per a qui les portes, malgrat els seus intents per aconseguir una millor posició social , sempre van a trobar-se tancades.

Assetjament escolar.
A la societat actual, les noves tecnologies tenen una presència cada vegada més gran. S'ha estès en especial l'ús del telèfon mòbil, que òbviament permet localitzar a qualsevol individu fàcilment, comunicar-se amb facilitat des de gairebé qualsevol lloc o obtenir i enviar imatges, etc. Com qualsevol altre avenç, també un mòbil té les seves aplicacions negatives...
COBARDES    bonissima!!


ARGUMENT  "DIARIO DE GREG"

Diari de Greg, com diu el seu eslògan, és un diari, és una pel.lícula. Aquesta narra l'estrena a l'escola mitjana  l' ESO de Greg Heffley, un nen de 11 anys a qui se li passen moltes coses pel cap. 
Té clar que vol destacar i convertir-se en algú reconeixible, però també sap que això no és gens fàcil, i comptar amb un millor amic bastant ridícul, el simpàtic Rowley Jefferson, no és una cosa que li vagi a anar gens bé. 

Greg farà tot el possible, idea després idea, per acabar apareixent en l'anuari de la seva escola, i no seran poques les ocasions en què es vegi envoltat de problemes.

Mentrestant, haurà de lidiar amb tenir una família bastant esbojarrada, amb un germà gran que dedica el temps a martiri amb bromes pesades.