dijous, 27 de setembre del 2018

TALLER CRÉIXER EN FAMÍLIA : I SI PRIMER MIREM D' ENTENDRE'LS !





El passat  26 de setembre  vam realitzar  la primera sessió del  taller   "Créixer en família" a càrrec de la  Rosa Masmitjà de  l'Espai familiar El Caliu de la Fundació Marianao.'

L'adolescència és  un moment de canvis i transformacions, els quals no tan sols afecten als fills/es, sinó també als pares i mares. 

Moltes vegades els pares ens queixem  de  que els fills/es no ens escolten o que s'aïllen i no es comuniquen, i els adolescents, es queixen  que no els entenem. S'entra llavors en un bucle de discussions i, de vegades, s'obre una profunda bretxa difícil de tancar.

La comunicació i entendre la seva posició és crucial per resoldre aquests conflictes

L’objectiu  d'aquesta primera sessió,   que tenia com  a títol  " I si, primer, mirem d'entendre'ls!, va ajudar a les famílies a valorar les preocupacions i les necessitats dels adolescents, donant recursos i estratègies per  millorar la  relació amb els nostres fills/es .


Us recordem que el proper dimecres 3  d’octubre de 15:30 a 17:30h  tindrà lloc a l’aula d’informàtica la segona sessió del taller  “ Ser-hi sense que es noti! “


Us esperem!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada