dimecres, 12 de setembre del 2018

TALLER VINCLES PER LA DIVERSITAT

Us volíem informar que l' Institut DiverSitas ha engegat una nova edició del taller VINCLES. Les sessions es realitzaran els dimarts 02, 09, 16, 23 i 30 d'octubre de 18 a 20 h a l'Ateneu Flor de Maig C/ Dr. Trueta 195, Barcelona .
El projecte «Vincles» és una experiència de convivència intercultural que es realitza en 5 sessions orientades a promoure el coneixement mutu, el diàleg, la col.laboració, la cohesió i el respecte de la diversitat entre un grup d'unes 25 persones culturalment diverses i que viuen en la mateixa ciutat o municipi. En cada una de les sessions es treballa a partir d'una tècnica (teatre, música, dansa, pintura, cuina ....) per oferir una experiència positiva de col.laboració entre les persones participants.
L'objectiu principal és demostrar que més enllà de les diferències, és possible conviure i valorar positivament la diversitat.
Pot participar qualsevol persona major d'edat (o major de 14 anys amb el consentiment corresponent) i que estigui disposada a participar activament en les 5 sessions amb la resta de participants des d'una actitud de respecte, col.laboració i amb ganes de passar-s'ho bé.
Aquesta activitat és gratuita prèvia inscripció.
Vols saber-ne més?
Visita la web del projecte: http://www.vinclesperladiversitat.org
En aquest video podreu veure un petit resum de la sisena edició de VINCLES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada