dimarts, 12 de novembre del 2019

TALLER CRÉIXER EN FAMILÍA : COM GESTIONAR EL RISC DE LES NOVES TECNOLOGIES EN INFANTS DE 6 A 12 ANYS

El proper dijous 14 de Novembre tindrà lloc a l'escola el taller  "COM GESTIONAR EL RISC DE LES NOVES TECNOLOGIES EN INFANTS DE 6 A 12 ANYS“ del programa Créixer en família, dirigit a totes les famílies interessades.

Els adults solem qualificar de noves aquestes tecnologiesperquè ho són per a molts de nosaltres, però no per als nostres fills/filles, que hi han nascut i crescut en total convivència.
Són fills/filles d’un món tecnològicament globalitzat. Són els nous ciutadans d’una nació digital; en paraules de Marc Prensky, són nadius digitals.
En l’actualitat, és difícil trobar un infant, un adolescent que no consideri aquestes tecnologies com a pròpies i “de tota la vida”.
Instruments i canals com ara Internet, el mòbil i els videojocs no són en si mateixos ni bons ni dolents. L’ús, mal ús o abús que se’n faci és el que els converteix en útils i d’interès per a la vida humana o, per contra, que puguin esdevenir contraproduents i fins i tot perillosos.

El paper dels adults ―pares, mestres i educadors en general― esdevé, més que mai, fonamental  perquè infants i adolescents, en primera instància, aprenguin a incorporar–los  des de la plenitud.


L'horari serà de 15’30 A 17h a l'aula Mercé Rodoreda.
Si esteu interessats/ades en assistir, preguem us poseu en contacte amb nosaltres mitjançant el correu  electrònic pamacos@pedagogium-cos.cat o al perfil de Facebook (www.facebook.com/pamacos).
Us hi esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada