![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyTNwEqBou_NSCmuEvqPc0Zjl8IedVS9e4eG93Tcs0wCDmi9vIlUNq-gSQpdXHAOzXfjJexsTZyp77ksedwZw95IPSayC_zTFSi4Aen7B_qJDUEfsjMAvIKwu04ZfjFFdOeBIK03N2y0lw/s200/IMG-20200130-WA0021.jpg)
El batch cooking consisteix en cuinar diversos plats al mateix temps durant un dia i aixi poder planificar el menú de tota la setmana. Els aliments cuinats els podem guardar i conservar a la nevera o al congelador, en racions perquè ens sigui més fàcil utilizar-les .
Aquesta planificació ens permet fer una alimentació més saludable i variada en tots els àpats del dia. Estalviarem temps , aprendrem a reutilitzar un mateix aliment en diferents plats i desaprofitarem menys aliments perquè només comprarem el que anem a cuinar.
Al taller hem elaborat tres receptes saníssimes i ràpides de fer :
Patates farcides de mongeta tendra i ceba al forn amb pollastre
Cigrons amb pastanaga i ou.
Cuscús amb carabassó i tonyina.
Els hem pogut tastar i hem de dir, que són uns plats boníssim!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada