dijous, 30 de gener del 2020

TALLER BATCH COOKING

Avui  hem pogut gaudir a l'escola  del taller " BATCH COOKING" impartit per la nutricionista Cristina Viader del Taller de Gastronomia.  
El batch cooking consisteix en  cuinar diversos plats al mateix temps durant un dia i aixi poder planificar el  menú de tota la setmana. Els aliments  cuinats  els podem guardar i conservar  a la nevera o al congelador,  en racions perquè ens  sigui més fàcil  utilizar-les .

Aquesta  planificació ens permet  fer una alimentació més saludable i variada en tots els àpats del dia. Estalviarem temps , aprendrem a reutilitzar un mateix aliment  en diferents plats  i desaprofitarem  menys aliments perquè només comprarem el que anem a cuinar.

Al taller hem  elaborat tres receptes saníssimes i ràpides de fer :
Patates farcides de  mongeta tendra i ceba al forn  amb pollastre
Cigrons amb pastanaga i ou.
Cuscús amb carabassó i tonyina.


Els hem pogut   tastar i  hem de dir,  que són uns plats boníssim!
Gràcies a tots els participants.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada